Ingredienser
- 16 st tunna skivor rostbiff ca 400 g
- 1 st rödlök
- 12 st små champinjoner ca 100 g
- 1 dl majonnäs
- 3 dl crème fraiche
- 1 msk dijonsenap
- 2 dl skivad cornichon
- 2 dl syltlök
- 2 krm salt
- 1 krm peppar
Garnering
- Strimlad sallad resten av rödlök, svamp och syltlök
Instruktioner
- Strimla 4 rostbiffsskivor fint.
- Skär rödlöken i tunna klyftor. Skiva svampen fint.
- Blanda majonnäs, crème fraiche och senap i en bunke.
- Vänd ner rostbiffsstrimlorna cornichonskivorna, hälften av lök, svamp och syltlök.
- Blanda och smaka av med salt och peppar.
- Fördela rostbiffssalladen mitt på tallriken.
- Garnera med resten av rostbiff, lök, svamp, syltlök och gurka till sist grönsalladen.