Rostbiffssallad

Förberedelser 30 minuter
Tillagningstid 20 minuter
Total tid 50 minuter
Måltid Sallad
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 16 st tunna skivor rostbiff ca 400 g
  • 1 st rödlök
  • 12 st små champinjoner ca 100 g
  • 1 dl majonnäs
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 dl skivad cornichon
  • 2 dl syltlök
  • 2 krm salt
  • 1 krm peppar

Garnering

  • Strimlad sallad resten av rödlök, svamp och syltlök

Instruktioner
 

  • Strimla 4 rostbiffsskivor fint.
  • Skär rödlöken i tunna klyftor. Skiva svampen fint.
  • Blanda majonnäs, crème fraiche och senap i en bunke.
  • Vänd ner rostbiffsstrimlorna cornichonskivorna, hälften av lök, svamp och syltlök.
  • Blanda och smaka av med salt och peppar.
  • Fördela rostbiffssalladen mitt på tallriken.
  • Garnera med resten av rostbiff, lök, svamp, syltlök och gurka till sist grönsalladen.

Du kanske också gillar