Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Pin Recipe
Förberedelser
20
minuter
minuter
Tillagningstid
20
minuter
minuter
Total tid
40
minuter
minuter
Måltid
Paj
Portioner
4
Ingredienser
Pajdeg
3
dl
vetemjöl
150
g
smält smör
½
dl
socker
1
tsk
bakpulver
Fyllning
1
st
stor burk konserverade päron
2
dl
crème fraiche
3
tsk
vaniljsocker
½
dl
socker
Instruktioner
Blanda och tryck ut pajdegen i en pajform ca 27 centimeter i diameter.
Grädda pajskalet i 225 grader i 10 minuter låt kallna.
Skär päronen i bitar/ klyftor, blanda päronen med crème fraiche vaniljsocker och socker.
Slå fyllningen i pajskalet. Värm i 200 grader i 10 minuter.
Servera med vaniljglass.