Plocka dillen och hacka över grovt. Spara stjälkarna till koket.
Fräs på zucchini, vitlök, lök i olivoljan ett par minuter. Tillsätt buljong, vinäger och lägg ner dillstjälkarna. Låt koka upp och sjud sakta i 10–15 minuter.
Mixa soppan slät med Philadelphiaosten och smaksätt med salt och svartpeppar.
Ostsnurror
Sätt ugnen på 230 grader.
Kavla ut pizzadegen lätt på mjölat underlag, strö över osten och vik ihop dubbel, kavla lätt en gång till.
Smält sakta smöret med kryddorna i en kastrull på spisen. Skär degen i 2 cm tjocka längder och snurra dem till avlånga pinnar, lägg upp på en bakplåt och pensla dem med kryddsmöret. Baka av i ca 10-15minuter tills degen puffat upp och fått fin färg
Bjud soppan med varma ostsnurror och klipp över dill vid servering.